Yes Personeeldienst Een middelgroot en
Professioneel uitzendbureau
Actief in sectoren als Isolatie & Plaatwerken, Steigerbouw, Lassen, Industrieel schoonmaak, Kantoor schoonmaak, Logistiek, Bouw/sloop, Grafische sector, productie en inpakwerkzaamheden.

Flexibiliteit

Net zoals de flexibiliteit en bereikbaarheid van het uitzendbureau is de flexibiliteit van de uitzendkracht ook heel erg belangrijk. Het is natuurlijk van belang dat de uitzendkracht ook daadwerkelijk op tijd aanwezig is. Daarom stellen wij auto`s ter beschikking voor ons personeel, zodat ze altijd op tijd en efficiënt op het werk kunnen verschijnen.

Persoonlijke aandacht

Wij kijken graag met ons uitzendkrachten mee welke werk het beste bij hun past. Het is belangrijk dat men met een goed gevoel naar zijn of haar werk gaat. En daarom geven wij aan onze uitzendkrachten de volledige persoonlijke aandacht tijdens hun zoektocht naar een werk. Wij denken graag met hun mee en houden regelmatig contact hoe zij het werk ervaren.

Afspraak is Afspraak

Als middengroot uitzendbureau staan wij voor hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen. Daarom staan Normen en waarden bij ons altijd centraal. Bij ons geldt dan ook, afspraak is afspraak. Wij betalen onze uitzendkrachten het loon vierwekelijks uit. En natuurlijk zorgen wij er ook voor dat onze uitzendkrachten eerlijk, gezond en veilig werken.

OVER ONS

Wij zijn Yes Personeeldiensten

Yes Personeelsdiensten B.V.  is een uitzendonderneming die bedrijven steunt met het zorg voor personeel. Yes Personeelsdiensten B.V.  is voortdurend bezig met de arbeidsmarkt om er voor te zorgen dat ze aan alle eisen voldoen. Zo kan Yes Personeelsdiensten B.V. snel en accuraat mensen ter beschikking stellen.

 

De mensen achter Yes Personeelsdiensten B.V. hebben ruime ervaring in de uitzendbranche. Zij leveren kwaliteit, beschikken over een flinke dosis mensenkennis, maken goede selecties, zijn flexibel en doen net even meer dan van hen verwacht wordt. Yes Personeelsdiensten B.V.staat garant voor optimale dienstverlening en een snelle respons op alle wisselende wensen van al haar relaties. De medewerkers zijn ten allen tijde bereikbaar en zorgen voor een snelle, efficiënte en effectieve uitvoering van de opdrachten.

WAT VOOR WERK KUNNEN WIJ U AANBIEDEN?

Wij zijn actief in de volgende sectoren

Onze werkwijze is uiterst nauwkeurig en volgens de normen van het CAO van de NBBU. Wij streven naar een perfecte relatie met onze opdrachtgevers. De wensen van onze opdrachtgever zijn voor ons prioriteit nummer één. Een belangrijk aspect binnen het verlenen van onze diensten is; flexibiliteit en het 24 uur per dag bereikbaar te zijn. Wij zijn van mening dat onze uitzendkrachten binnen uw organisatie uiterst correct en productief zullen zijn. Hierop oefenen wij periodiek een controle uit. Yes Personeelsdiensten B.V. geeft u de garantie dat op ieder moment een geschikte uitzendkracht geplaatst kan en zal worden.

Kantoor schoonmaak
Lassen
Bouw/sloop
Isolatie & Plaatwerken
Steigerbouw
Industrieel schoonmaak
Logistiek
Productie en inpakwerkzaamheden
Grafische sector

WIJ HEBBEN EEN UNIEKE AANPAK

Waarom Yes Personeelsdiensten?

Wij brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar

Onze dienstenpakketten zijn breed en variëren van werving en selectie van personeel tot en met de begeleiding van herintreders op de arbeidsmarkt.
Wij als Yes Personeelsdiensten B.V. helpen u graag met de vraag naar de juist en gemotiveerd personeel voor uw bedrijf.

Redenen:

  • Wij leveren snel en accuraat personeel naar wens.
  • Wij zorgen voor schaduwpersoneel.
  • Wij zoeken het juist gemotiveerde personeel.
  • Wij helpen met het begeleiden van herintreders.
  • Wij zijn dag en nacht bereikbaar.
  • Wij leveren de kwaliteit die uw bedrijf wenst.
  • Wij zorgen ervoor dat uw zorgen verdwijnen.
  • Wij denken met u mee.

GECERTIFICEERDE ONDERNEMING

Wij staan voor professioneel en ervaren middelgroot uitzendbureau

Zoekt u werk?

Wij hebben werk voor zowel geschoolde als ongeschoolde werknemers. Wij zoeken enthousiaste werknemers. Onze werknemers moeten op zichzelf, maar ook in een groep kunnen werken. Wij hebben werk voor jong en oud! Wij proberen altijd uw perfecte match te vinden. Wij helpen u bij het vinden van een baan, die past bij uw wensen en ervaringen. Vertel ons wat u wilt en laat uw CV achter. Misschien hebt u morgen al een gesprek met ons.