Wij zijn een middengroot uitzendbureau

Home Over ons

Over ons

Yes Personeelsdiensten B.V.  is een uitzendonderneming die bedrijven steunt met het zorg voor personeel. Yes Personeelsdiensten B.V.  is voortdurend bezig met de arbeidsmarkt om er voor te zorgen dat ze aan alle eisen voldoen. Zo kan Yes Personeelsdiensten B.V. snel en accuraat mensen ter beschikking stellen.

 

De mensen achter Yes Personeelsdiensten B.V. hebben ruime ervaring in de uitzendbranche. Zij leveren kwaliteit, beschikken over een flinke dosis mensenkennis, maken goede selecties, zijn flexibel en doen net even meer dan van hen verwacht wordt. Yes Personeelsdiensten B.V.staat garant voor optimale dienstverlening en een snelle respons op alle wisselende wensen van al haar relaties. De medewerkers zijn ten allen tijde bereikbaar en zorgen voor een snelle, efficiënte en effectieve uitvoering van de opdrachten.

 

De medewerkers van Yes Personeelsdiensten B.V. gaan elk intakegesprek onbevooroordeeld in. Tijdens elke sessie worden de sterke kanten van de werkzoekende naar boven gehaald en de mogelijkheden van een zo breed mogelijke inzetbaarheid bekeken.Uiteraard spelen karaktereigenschappen en eventuele specifieke wensen van de uitzendkracht hierbij eveneens een belangrijke rol. Bij elke vacature van een opdrachtgever verplaatsen de medewerkers van Yes Personeelsdiensten B.V. zich zoveel mogelijk in de organisatiestructuur en sfeer van het bedrijf. Bekendheid met de cultuur en de werkdruk zijn prima hulpmiddelen bij het selecteren van geschikte kandidaten.

 

Yes Personeelsdiensten B.V. werkt vanuit de filosofie dat een langdurige relatie van groot belang is bij de nauwe samenwerking met haar relaties. Wederzijds vertrouwen is onontbeerlijk, juist bij snel in te vullen tijdelijke functies. Voor de ondernemers een groot voordeel, omdat niet bij elke vacature opnieuw uitvoerig overleg gevoerd hoeft te worden. Yes Personeelsdiensten B.V.kent het bedrijf en kan dus direct aan de slag.

Door de jarenlange ervaring binnen de arbeidsmarkt is men bij Yes Personeelsdiensten B.V. in staat snel en adequaat in te spelen op alle wensen en behoeften van haar relaties.

Wilt u meer weten over Yes Personeeldienst?

Wij vertellen u graag over onze organisatie. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.