Over ons

Home Over ons

WIJ ZIJN MEER DAN EEN UITZENDBUREAU

Yes Personeelsdiensten B.V. is een uitzendonderneming die bedrijven steunt met zorg voor personeel. Yes Personeelsdiensten is voortdurend bezig met de arbeidsmarkt om er voor te zorgen dat ze aan alle eisen voldoen. Zo kan Yes Personeelsdiensten snel en accuraat mensen ter beschikking stellen.

Resultaatgericht

Wij werken altijd naar het beste resultaat.

Tevredenheid

Bij ons is het vooral belangrijk dat bedrijven en werknemers tevreden zijn.

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

De mensen achter Yes Personeelsdiensten B.V. hebben ruime ervaring in de uitzendbranche. Zij leveren kwaliteit, beschikken over een flinke dosis mensenkennis, maken goede selecties, zijn flexibel en doen net even meer dan van hen verwacht wordt. Yes Personeelsdiensten staat garant voor optimale dienstverlening en een snelle respons op alle wisselende wensen van al haar relaties. De medewerkers zijn ten alle tijden bereikbaar en zorgen voor een snelle, efficiënte en effectieve uitvoering van de opdrachten.

KWALITEIT, PROFFESIONALITEIT EN VERTROUWEN

De medewerkers van Yes Personeelsdiensten B.V. gaan elk intakegesprek onbevooroordeeld in. Tijdens elke sessie worden de sterke kanten van de werkzoekende naar boven gehaald en de mogelijkheden van een zo breed mogelijke inzetbaarheid bekeken. Uiteraard spelen karaktereigenschappen en eventuele specifieke wensen van de uitzendkracht hierbij eveneens een belangrijke rol. Bij elke vacature van een opdrachtgever verplaatsen de medewerkers van Yes Personeelsdiensten zich zoveel mogelijk in de organisatiestructuur en sfeer van het bedrijf. Bekendheid met de cultuur en de werkdruk zijn prima hulpmiddelen bij het selecteren van geschikte kandidaten.

Yes Personeelsdiensten werkt vanuit de filosofie dat een langdurige relatie van groot belang is bij de nauwe samenwerking met haar relaties. Wederzijds vertrouwen is onontbeerlijk, juist bij snel in te vullen tijdelijke functies. Voor de ondernemers een groot voordeel, omdat niet bij elke vacature opnieuw uitvoerig overleg gevoerd hoeft te worden. Yes Personeelsdiensten kent het bedrijf en kan dus direct aan de slag.
Door de jarenlange ervaring binnen de arbeidsmarkt is men bij Yes Personeelsdiensten in staat snel en adequaat in te spelen op alle wensen en behoeften van haar relaties.

WAAROM SAMENWERKEN MET ONS?

Wij geloven in kwaliteit

Ook voor het bedrijf leveren wij gemotiveerd personeel. Ons team is altijd op de hoogte welke werknemer geschikt is voor een bedrijf.

Wij geloven in relaties opbouwen

Goede relaties opbouwen doen wij niet alleen met bedrijven, maar ook met onze werknemers. Wij geven aandacht aan hun wensen en persoonlijke ontwikkeling.

Wij geloven in vermogen

Talent en motivatie wordt bij Yes Personeeldiensten altijd gewaardeerd. Wij geloven in werknemers die zich 100% inzetten tijdens hun werk.